torsdag 8. oktober 2009

Drømmer om en slagbenk...

I gammel stil, gjerne hvit, og med oppbevaringsplass inni.
Den skulle stått på kjøkkenet, med puter og pledd, og vært innbydende og varm for store og små. Nesten som en myk sofa ved spisebordet... Jeg har lett en stund nå, men ikke funnet den rette enda. Den skal jo helst være rimelig, gammel eller brukt, og ikke minst i rett størrelse.
Prøvde meg på utebenken min i et tidligere innlegg. Tok den inn på kjøkkenet, men den ble for liten, dessuten er den så god å ha ute på terassen.


Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet, og håpe at den dukker opp en vakker dag...Har du en flott benk du er glad i? Kanskje du har en på kjøkkenet ved spisebordet ditt? Isåfall vil jeg gjerne se...

6 kommentarer:

Min stil sa...

Helt enig med deg. Jeg vil også veldig gjerne ha en benk, en gammel slagbenk. Det er så fint.
Og du, papir ed gamle noter og skrift får du kjøpt på panduro.
Ønsker deg en god kveld videre. Klæm fra Susanne

Lindas hus sa...

Drømmer om en slagbenk selv...men har dessverre ikke plass! Ha en fin kveld. Linda

Bolettes hus sa...

Hei! slike slagbenker er nydelige! skikkelig fin blogg du har! Fant deg på NIB sine sider!Følger deg gjerne og legger også en link til utlodningen på siden min:)

Ha en god helg!
Mvh Kari i boleteshus

Mira sa...

Da deler me samme drøm, Slagbenken min skulle stått på kjøkkenet her som er fra 1700 -tallet. Nå står det ein stygg Manila sofa der kamuflert med et lappeteppe.
Ønsker deg ei fin helg.
Klem fra Mira,

Anita sa...

Slagbenk vil eg også ha..... Kjempefine! Ang det du spurte om, om eg hadde vert på dinbaby.com.. nei det har eg ikkje..:) Kva då? Var det same innlegget eg skreiv om der? Eg fekk det tilsendt på innboks fra ein venn på facer'n eg, og tenkte; dette er bloggmateriale...;p. Og måtte leggje det ut, for det er så viktig å hugse på:)

Sveitserhus og rosehage sa...

Det drømmer jeg også om :) Jeg har lett lenge, og fant en på loftet i gamlehuset hjemme på gården.:) Den er perfekt, og venter bare på at det nye kjøkkenet vårt blir ferdig ogm et par år... Kjøkkenarkitekten mener jeg ikke har plass, men inn skal den! :D
Ha en fortsatt fin søndag. Fin blogg du har!