lørdag 31. oktober 2009

En utsettelse og Halloween...
Javel jenter, her skulle det altså vært en trekning av en vinner idag, men jeg må nok innrømme at jeg ikke har hatt tid til å gjøre det som skulle vært gjort, og jeg vil heller ikke gjøre noe i siste liten... Kort sagt, den som venter lenge... venter på noe godt :)
Så jeg utsetter det litt til jeg, heelt til mandag :) Håper det går greit!


(Bilder fra Anne Geddes)

Idag har vi feiret Halloween, vi har vært skumle hekser, og huset har vært pyntet med spindelsvev og hodeskaller, og masse tente stearinlys.... Og i farten glemte jeg å ta bilder! Hadde et par venninder på besøk da, som har sendt meg noen, men desverre ingen detalj bilder..
Jeg har en tanke om at jeg ikke vil legge ut bilder av barna mine på nettet, bare bakfra så ikke ansiktene synes. Men jeg ser jo at det er mange av dere som gjør det, så det er kanskje ikke så "farlig"? Vet ikke jeg, hva tenker dere om det?
Uansett vi har hatt det veldig gøy idag! Håper dere har kost dere også!

3 kommentarer:

sylysten sa...

Sikkert gøy med halloween, men vi er ikke helt der ennå. Regner med at barna er der om et par år;o) Jeg legger tidvis ut bilder av barna mine, men det er visst ikke veldig lurt;o/ Jeg er litt naiv og tror generelt det beste om folk, og håper bare ikke det kommer tilbake og biter meg i leggen en dag;o)
Klem
Linda;o)

Kathrine H sa...

Så koselig å feire Halloween - og ikke minst å pynte huset til feiringen.
Vi har aldri feiret Halloween selv, men det kommer vel kanskje når guttungen blir større. :o)

Jeg er også veldig skeptisk til det å legge ut ansiktsbilder av sønnen vår (selv om han enda er "baby"), men regner med at det endrer seg når jeg har vært i bloggverdenen en stund. ;o)

Ønsker deg og dine en fin søndag!

ingvild sa...

Her har vi ikke feiret halloween, selv om Turbo hadde veldig lyst. Synes haloween er en merkelig, gjerrig tradisjon som handelstanden tjener rått på.

Jeg legger ikke selv ut ansiktsbilder av barna, om de vil være på internett får de velge det selv når de blir større.
Ha en fin kveld