søndag 13. mai 2012

Kjøkkenbordet akkurat nå...Lilla påskeegg som barna har laget sammen med bestemor

Kjøkkenet er vel det man kan kalle husets hjerte. Sånn er det nok i de fleste hjem. Her skal det lages mat, spises mat, vaskes opp, gjøre lekser, drikkes morgenkaffe og etter middagskaffe. Og det er her alle samles etter en lang dag på skole og jobb.  Og det er her en møtes om morgenen.


Dette rommet har jeg enda ikke begynt på å pusse opp. Vel, kjøkkenet er forsåvidt nytt. Men det mangler fremdeles litt småting.
Tapeten her må skiftes ut, og så males og tapetseres på ny.Men i en ganske så travel hverdag med tre små alene, jobb, skole og alt annet som hører med, så er ikke tiden tilstrekkelig. Men kanskje jeg får satt i gang en vakker dag før sommeren.  Har faktisk vurdert å sette inn en annonse på finn.no, eller Møteplassen.no merket : "Handyman søkes , potensiell kjærestemateriale ønskes".  Men det kommer an på hvor Handy han er. Jeg kan forsåvidt nøye med meg en snekker, rørlegger eller elektriker. Hverken mer, eller mindre :)
 Men jeg skal ikke klage. Har god tid jeg.


Kjøkkenbordet er jo nytt da. Selvsnekret. Og det nydelige sølvfatet har jeg fått av min kjære bestemor.
Her er det alltid blomster og stearinlys, og ofte druer eller annen frukt.Vakre farger? Og ganske så enkelt å sette sammen. Ha en fin søndag!
Liza

Ps. Har du meldt deg på min Giveaway lenger ned?

1 kommentar:

Anne Lise Johnsen sa...

Fine farger og veldig innbydende med frukt og blomster! Finfin ny uke til deg :)