torsdag 12. april 2012

Tilbake fra ferie....

Hei kjære lesere!

Nå var det lenge siden gitt! Jeg blir neste helt flau. Jeg har ikke vært på ferie, heller tvert imot! Det har skjedd så mye her den siste tiden, og jeg har hatt mye å tenke på.


Jeg holdt nesten på å investere alt jeg eier og har, eller rettere sagt, satse alt jeg eier og har. For å kjøpe en splitter ny kaffebar i Fredrikstad. Jeg har vært i mange møter, gått flere runder med meg selv og andre. Men i siste liten så trakk jeg meg.  Jeg har for mye å tape, og jeg tør ikke risikere hus og hjem når jeg kun har min egen inntekt, og tre barn å forsørge. Barna kommer først :)
Jeg kunne ha tjent godt på denne affæren, men igjen- en har aldri noen garantier.


Enn så lenge jobber jeg videre med belysning, ser frem til å lære mer, og venter enda på drømmejobben. Mye å se frem til, og mye å lære, og jeg har satt meg mål. Det er viktig :)

Det har ikke skjedd så mye oppusing her siden sist. Ting tar tid. Men noe nytt har kommet siden sist. Skal ta bilder i morgen, om lyset tillater.
Nå skal jeg ta en runde rundt hos dere, det er alt for lenge siden...

Klem fra Liza

2 kommentarer:

Anne Lise Johnsen sa...

Hei! Kjempefint spisebord! Det kommer nye muligheter vettu... det var sikkert helt riktig av deg å stoppe i tide. Kanskje neste mulighet som dukker opp er enda mye bedre. Lykke til videre med nye prosjekter og finfin helg til deg :)

Gitte sa...

Så spennende Liza!
Forstår godt at det var et vanskelig valg... Drømmejobben er helt sikkert rett rundt hjørnet:)

Lykke til!

Klem Gitte