mandag 29. august 2011

Heltregulv og jobbintervju...

I dag har jeg vært på mitt første jobbintervju! Den første jobben jeg har søkt på etter at jeg flyttet hit.
Jeg synes det gikk riktig så bra, et pluss var det at jeg kunne hjelpe til med flere ting, utenom å tegne kjøkken som stillingen hovedsakelig gikk ut på. 
Intervjuet var meget hyggelig, og jeg følte meg veldig velkommen. Er sikker på at jeg hadde trivdes veldig godt der. Med akkurat det som interesserer meg mest, interiør!  Uheldigvis passet ikke arbeidstiden inn i min timeplan, som mamma, som må hente de små innen et visst tidspunkt hver eneste dag. Så vi får vente å se.På denne arbeidsplassen hadde de et flott utvalg av heltregulv! Som jeg har skrevet litt om tidligere, så er jeg  opptatt av materialene vi omgir oss med i boligen. Og gulv er et viktig valg når man skal innrede en bolig. Heltregulv er solid, varer i 100 år, lett å vedlikeholde og varmt og godt å gå på, samt at det er et naturmateriale som er miljøvennlig (såfremt behandlingen og produksjonen er miljøvennlig også da)


Til min store glede er det et originalt gulv i det nye huset jeg har kjøpt. Prikk likt gulvet i mammas hus. Begge husene er bygget på omtrent samme tid, så antakelig, er det lagt av samme firma, for ca 60 år siden. De som har bodd der forut, har lagt laminat over heltregulvet (skrekk og gru), og det er det første som skal fjernes dagen jeg får nøkkelen i hånden. Gjett om jeg gleder meg!
Det skal selvfølgelig slipes ned, og så er spørsmålet om overflatebehandlingen da. Det har jeg ikke bestemt meg for enda. Oljes? Beises og lakkes? Kom gjerne med forslag til meg.


Imellomtiden er det mye som står på agendaen, vi maler lister og vinduskarmer, barnerommet er ikke helt ferdig enda, og kjøkkenet til mamsen har nettop fått seg noen flotte keramiske fliser :)
Som mor, som datter, vi har samme interesse for vakre hjem.

Ha en nydelig dag!
Liza

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei!
Så spennende med jobbintervju da! ikke lett med arbeidstid og stengetid i barnehagen nei.. håper det ordner seg!!

Hvordan går det med førsteklassingen din? Min storkoser seg..men er ikke så glad i å stå tidlig opp på morningen ;)

Jeg er midt i verste eksamensstresset for tiden. Innlevering om 16 dager, men reiser til Praha (svigermor kjøpte tur for et halvt år siden) dagene før eksamen, så begynner å få litt dårlig tid!
Hvordan gikk det med din mappe? Er det lov å spørre om du ble fornøyd med karakteren? ;)

Håper det går bra med deg og jentene sine mtp flytting, huskjøp og oppussing!! Du er tøff som begir deg ut på det alene!! :)

Klem fra meg!

Ps: det store hjertet har jeg googlet og photoshoppet. De små er det en eller annen html-kode for, men den kan ikke jeg så jeg bruker klipp og lim ;)

Gitte sa...

Krysser fingre og tær:)
Håper du får jobben og at det ordner seg med barnehage.
Klem Gitte