onsdag 21. april 2010

Klar for sommeren?

I dag har jeg hatt besøk av en representant fra Stavanger Forum, som vil leie huset mitt under oljemessen i august. Hele huset er så ryddig som det går an å bli, og den følelsen er god å kjenne på. Men det varer nok ikke så lenge...

Det pleier jo å bli slik, omtrent hver gang jeg er strålende fornøyd med ryddig og nyvasket hus, så skjer en eller annen ulykke, iform av
"Mamma jeg mistet hele chipsposen på gulvet, og alt datt ut"
eller "
Mamma jeg rakk ikke doen så jeg tisset litt( les: mye) på gulvet"
eller
" oi jeg hadde visst masse sand i skoene og buksebretten jeg"

Og så er det bare å sette igang å støvsuge eller vaske, eller la det ligge til litt senere...
Jeg har ihvertfall fått ryddet litt på verandaen her, flyttet på materialer (fordi verandaen ikke er helt ferdig enda), plantet litt blomster i potter og bed, samt klippet hekken og kjørt en del av avfallet bort.
Trenger ingen mann jeg! Klarer meg helt fint alene :)

Jeg har ikke tenkt å style disse bildene med et par Ilse Jacobsen støvler, som så mange andre har gjort. Er ikke så begeistret for de der jeg. Synes disse barnestøvlene fra Økonomisko er MYE søtere :)

Nå gjenstår BARE male ferdig veranda, vaske og beise verandagulvet (på ca 100 kvm), pusse ned og male utemøblene (som jeg gjorde ifjor også...)
OG for ikke å glemme gjøre selve verandaen ferdig : sette opp innvendig panel og manglende lister, rette opp skjev port, lage en trapp, samt litt små ting.
Jadda ingen problem, har jo nettene jeg kan holde på... *host-hark*

Uansett :
Vi er klar for vår og sommer, vi vil ha mer sol og høyere temperaturer NÅ, grillen er klar, og det er ikke lenge til 17 mai! Hipp hurra :)

God klem til alle dere :)

Ps. Velkommen til nye følgere! Og jeg minner om giveawayen min!

2 kommentarer:

Ingvild sa...

Flotte bilder du viser.
Det er uttrolig hvor fort et hus blir rotete. Og jeg kan ikke engang skylde på noen søte små:o)
Ha en fin kveld,
hilsen Ingvild

sylysten sa...

Så fint du har fått det ute;o) Kjenner igjen følelsen av rotet... Blir smårar jeg..
Det er nok ikke så mye som blir er blitt sydd på stolene dine, det meste pleier å bli stifta, men begynn å strippe en av de, så ser du kanskje gangen i det. Jeg har tatt et kurs, men fikk fort fatt i hemligheten;o)
Klem
Linda;o)