lørdag 3. mars 2012

Herlig lørdag!


For en herlig lørdag! Solen skinner og gradestokken viser 18 grader! Mistenker at det har noe med sola som skinner på gradestokken å gjøre...  Og det er bare meg og minste jenta mi som er hjemme og koser oss. De to andre gærningene mine, på 6 og 8 år, tok bussen selv til Beppe- mormor- rett etter skolen i går. Det er stas.  
Men de er jo mammadalter da. Spesielt hun på 6. Sånn ca ti min etter hun må ha ankommet Beppehuset, så ringer hun meg og spør hva jeg holder på med. Mistenkte straks at hun egentlig ikke lurte så mye på akkurat det. Hvorpå hun spør om når jeg skal hente de. Hehe de er jo så søte at.Vel idag skal jeg og minstesnuppa på 4 kose oss helt alene, før vi skal ta en tur i byparken med oldemor, tante, mormor, søstrene hennes og to gærne hunder. Er visstnok en fin lekepark der, og en café. Så vi må sjekke ut dette. Er jo ikke så veldig kjent her i Fredrikstad enda, og er mye å oppdage. Håper jeg... :)  Fredrikstad er jo ikke akkkurat den største byen, men jeg håper jo at det er mange uoppdagede plasser verdt å besøke :)


Ha en strålende lørdag kjære deg!
Liza

2 kommentarer:

Anonym sa...

I just couldn't go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information an individual provide to your guests? Is going to be back ceaselessly to inspect new posts
Check out my web site ; latest transfer news soccer

重新出發 sa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.