onsdag 7. mars 2012

Heftig piercing!


For flere år tilbake så investerte jeg i et underlig kunstverk.
Det var mange som lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre med denne.
Det er et stort stykke drivved, som er malt på. Kunstneren har tydeligvis tatt utgangspunkt i en rusten, gammel nagle,- som riktignok ser ut som en piercing! Og hun har malt et fjes på denne store stubben. Rart kunstverk synes du?
Her i huset har den stått flere forskjellige plasser. Nå for tiden står den i stuen. Men den kunne like gjerne stått i gangen og fungert som en stumtjener. Kanskje en idé for det neste DIY prosjekt?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei på deg!
Lenge siden jeg har vært på besøk hos deg nå.. (det gjelder ikke bare deg altså, leser veldig få blogger egentlig ;)
Kjekt å lese at du nå er klar for å gå videre i livet uten den verkebyllen av en mann - men samtidig er det jo trist for jentene selvfølgelig. Du er tøff som har klar alt du har gjort! :)

Og så var det tilbygget da! Det har stått som et tett, uisolert bygg i nesten et år, før vi nå endelig fikk gjort det ferdig innvendig! Den travle hverdag, forskjellige ting i livet, og oppussing andre steder i huset kom litt i veien for å jobbe med det! Vi leide et firma til å reise bygget, men innvendig har vi gjort mye selv - leide inn litt folk på slutten, da min mann fikk ny jobb og mindre tid hjemme. Prislappen på graving, grunnmur, firma til å reise bygg, elektiker + materialer: Røfflig regnet ca 500 000, og da er det bare "tørre" rom. Bygget har en grunnflate på 28kvadrat, og er på to plan med skråtak i loftstuen. Håper du fikk svar på det du ønsket nå :) Gøy å bygge ut, og kjekt med ekstra plass! Håper du får mulighet til å gjøre det du har lyst til med huset ditt!!

ønsker deg en good lørdag! :)

sa...

Wow!
Ønsker deg en herlig helg ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

Tove Steinbo sa...

Denne var da artig!
Drivved, røtter og fine kvister/grener har jeg sansen for. Hadde jeg hatt tid, ville jeg laget mange dekorasjoner av slikt. Når jeg er på hytta på fjellet, ser jeg mange flotte ting jeg kunne bruke, men må stålsette meg for tiden strekker ikke til.
Du er kreativ - det er gøy med slike mennesker! Hilsen Tove

Anonym sa...

That is a great tip especially to those new to the blogosphere.
Brief but very accurate information… Appreciate your sharing this one.
A must read post!
My website ... transfer news liverpool