torsdag 23. februar 2012

Sniktitt på barnerom no 2!


Barnerom no 2 er det minste barnerommet her i huset. Og her er det minste rampejenta holder til. Hun er veldig stolt av rommet sitt. Nylig fikk hun en ny dør satt inn, og da måtte hun fortelle dette til alle i barnehagen, og stolt vise den frem til familie som kom på besøk.  Lysegrønne vegger, lysegrønn tapet med en dæsj av rosa, og hvitt panel er paletten her.
Rommet er ikke helt ferdig enda, det mangler noen tapetbiter rundt døren, samt listverk, og prikken over i-en: Pip tapeten...  min favoritt...


Denne har ikke fugler på, men sommerfugler og kinesiske kirsebærtre blomster. Absolutt nydelig :)  Denne skal jeg sette opp i morgen. Om alt går etter planen... Vi er jo midt i vinterferien her, og familiekos står øverst på lista. Kan hende det blir skøytehallen istedetfor tapetsering. De små her i huset har en tendens til å følge etter mamman sin uansett hvor hun går, og det er noen år siden jeg sist fikk være i fred på do for å si det slik... :)


Ha en fin dag kjære leser!
Liza

3 kommentarer:

salige lavendel sa...

Det var en nydelig tapet!! Ha en koselig vinterferie =)

Gårdsjenta sa...

Det blir nok fint, med en så fin tapet! :D

Anne Lise Johnsen sa...

Hei :) Takk for tips ang. skjenk. Jeg har nok vært seint ute denne gangen... men nå skal jeg følge med oftere på Finn. no!! Jeg har noen ruller pip tapet liggende, nydelig dekor! Dette blir nok et superfint jenterom :) I morgen får vi vinterferie og da reiser vi bort en uke. Jeg ønsker deg og barna en finfin avsluttning på ferien :)