fredag 1. februar 2013

Forandringer...


Her er det litt forandringer for tiden...
Endelig har størstejenta, som snart har bursdag,  flyttet inn på sitt eget rom. I fred fra masete og bråkete lillesøstre. Rommet er enda ikke helt ferdig, men det nærmer seg. Fornøyd er hun ihvertfall. Og det er det viktigste. Bilder kommer.

Jeg derimot, bor nå på et rom der det står en salig blanding av maling og malepensler, tapetlim og tapetruller, løse skapdører, en haug med leker og diverse kurver og bokser fylt med enda flere leker. Jeg må også nevne alle hybelkaninene som bor der inne. Det ser ut som de trives. Omtrent det eneste som ser sånn noenlunde normalt og pent ut, er senga! Den er god og ren ihvertfall :)

Hybelkaninene og lekene blir nok værende en liten stund til. Til vi (jeg) får satt opp et skap på det største barnerommet. Først da får jeg flyttet alt dit det skal stå, og jeg får endelig orden på mitt "nye" soverom også.

Midt mellom jobber er jeg også nå. Så det er litt forandringer på gang :) Spennende tider. Får forhåpentligvis litt tid fremover til å gjøre ferdig både det ene og det andre her. Det er jo en del som er halvferdig. Sånn er det jo bare :)


Vi skrives!
- Liza

3 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Jeg synes du er enestående flink!
Ikke lett å greie det meste alene.

Du sier at du er mellom to jobber. Håper den nye jobben kan gjøre bruk av dine gode evner på mange områder!
God helg ønskes av Tove.

PS.
Se nytt innlegg fra Egypt på min blogg.

Anonym sa...

Hei! :)
Kan jeg spørre hvor du har fått tak i trollhassel? Jeg inner det ikke i skogen!

Gry

Liza sa...

Heisann!

den ene kvasten har jeg hatt lenge. Tror jeg fant den på Plantasjen. Den andre kvasten kjøpte jeg på en blomsterforretning :)