søndag 17. februar 2013

Vinterferie!


Så var det endelig vinterferie! Ser på ymse sosiale nettverk at noen "der hjemme" er ferdig med sin. Men her øst er det nettop begynt :)

Her hjemme har det vært mye rydding og sjauing de siste dagene. Barnerommet oppe har blitt ryddig (så godt som det er mulig), og alle lekene er sortert og lagt på nye plasser. Håper inderlig at det blir lettere for de små å holde orden der inne nå.

Soverommet mitt er endelig ryddet for leker og støv (mangler bare en gulvvask), og nå ble det plutselig så tomt! Hurra- jeg har plass til et skrivebord nå! Bare synd at jeg ikke har et... Vel,- jeg følger med på Finn. Vil helst ha et gammelt, gjerne hvitmalt skrivebord i landlig stil. Og et passende skap til alle papirene mine som pr. dags dato ligger litt rundtomkring :)

I morgen skal jeg vaske gulv og tørke litt støv (bare legg merke til lampen på bildet...) , tror jammen meg det trengs ja :)

Kanskje jeg får tatt litt bilder i dagslys også. Det er umulig å ta bilder her om kvelden, er altfor lite lys. Men akk så koselig jeg har det om kvelden med levende lys, og kaffe/ te og peiskos!  Gleder meg til våren...

Ha en fin kveld!
-Liza

3 kommentarer:

Ymmeli sa...

Hjemmets stadig tilbakevendende problemer. Støv og oppbevaring av barns leker. Kjenner meg igjen her ja. Men så deilig det er når man har tatt en sjau.

Ha en fortsatt hyggelig kveld med koselige lys.

Klem.

Tove Steinbo sa...

Da ønsker jeg deg en fortsatt god vinterferie, Liza.
Det er egentlig deilig å gjøre rent når det er blitt så fint, men ta deg også tid til å slappe av.
Og drøm om våren! Se vakkert bilde på min blogg.
Hilsen fra Tove

Inger sa...

En nydelig gulfarge du har malt med! Jeg er på leit etter den perfekte gulfargen (som jeg har inni hodet mitt...;-))- og denne er omtrent blink! Har du fargekoden på fargen? og kunne du i så fall tenke deg å dele den med meg?