torsdag 5. januar 2012

I´m back!

Hei kjære lesere!

Nå har jeg tatt en lang pause fra min egen, og andres blogger. Et kjært familiemedlem gikk bort i November, og all inspirasjon og lyst til å skrive, forsvant som dugg for solen.
Nå har jeg imidlertid bestemt meg for å skjerpe meg, og komme tilbake til  det gode gamle.
Så utrolig koselig å få noen gode julehilsninger på bloggen også da! Selv om mitt fravær har vært absolutt. Godt nyttår til dere alle :)

Oppussingen her i huset har stått på vent, og det er ikke så mye som er helt ferdig enda. Ting tar tid...

Stuen har iallefall tatt form. Peisen er enda ikke malt, stereobenk er enda ikke hengt opp på veggen, bilder og hyller er enda ikke hengt opp osv osv.


Litt har skjedd her da. Og litt nytt. Som denne flotte lampen over.
Jeg har faktisk hengt opp et speil på denne veggen siden dette bildet ble tatt (wow! skikkelig hardt arbeidende her)  Og snudd på spisestuen. Litt uvant med mindre stue. Og følelsen av at møblene ikke helt passer inn. Men jeg kan jo ikke kjøpe helt nye møbler bare for den grunn. Jeg er jo så glad i mitt østen-inspirerte spisestuemøblement. Med et snev av feminin romantikk i form av romantiske sølvlysestaker, og blondeduk. Kontraster og stilblanding kaller vi det. Jeg liker det ihvertfall.


 Og siden dette bildet ble tatt, har jeg investert julegavepenger i nytt stuebord og ny stereobenk. Bilder kommer. Må bare rydde vekk juletre, feie bort nøtteskall og barnåler, samt riste litt jul ut av sofaputene.Jeg har skrudd opp en stereobenk de siste dagene, men jeg skjønner ikke hvordan man justerer dørene til å henge rett,- så Pappa!!! jeg trenger hjelp! Pluss at du må hjelpe meg med å henge den opp på veggen. smisk-smisk..


Benken skal henges opp på veggen for å frigjøre litt gulvplass. På den måten virker den lille stua litt større, ved at man ser mer av gulvflaten. Og jeg får plass under benken til å skyve vekk sitteputene til barna :) Smart ikke sant? Bare det blir ferdig da...

Vi skrives!
Liza

3 kommentarer:

Gitte sa...

Så herlig å ha deg tilbake!
Trist å lese hvorfor du ikke har gitt tegn fra deg. Håper deg går greit med deg.
Fine bilder fra stua :)

Klem Gitte

Huldra sa...

Skjønner godt du har tatt en pause da. Beklager så mye bortgangen..

Koselig å se nye glimt av hjemmet ditt. :)

EVAS HJEM sa...

Koselig blogg du har, og veldig fine farger i stua.
Ha en fin kveld :)