mandag 31. oktober 2011

En kopp te, eller bare boksen?

De siste dagene har vi hatt litt laber form her i heimen. Det er jo rette tiden for det nå. Heldigvis føler vi oss mye bedre idag.

Når jeg er litt forkjølet, trøtt og verker i kroppen, er det godt med en varmende kopp te om kvelden. Og da passet det perfekt at jeg hadde en ny type å smake på. Harney & sons.


Har jeg kjøpt teen kun for boksens skyld, lurer du? Heh, ja det kunne faktisk ha vært nettopp slik. Boksene er aldeles nydelige. Men sannheten er nok det at disse fikk jeg i avskjedsgave fra noen gode venninder da jeg flyttet fra Stavanger tidligere i sommer. 
Og de kjenner smaken min godt. Her var det nok boksene som gjorde utslaget.

Heldigvis er innholdet like nydelig som innpakningen. Og denne teen kan absolutt anbefales.


Her går det så smått fremover. Alle male-, tapetsere- og ferdigstille-prosjektene har stått på stedet hvil etter at vi flyttet inn. Tømming av kartonger, og plassering av alt mulig rart, står først på prioriteringslisten.  Innimellom varmtvannsbereder som ikke virker, sikringer som går, vedlass som må stables, barn som må på legevakt og deretter til andre leger (ingenting alvorlig altså..) Og alt annet hverdagslivet har av faste, og ikkeplanlagte, gjøremål.
Jeg har ihvertfall fått opp èn gardin! Wee :)
På kjøkkenet. Det ble en enkel, grå liftgardin. Fra Kremmerhuset. Visste du forresten at Kremmerhuset har fått nettbutikk ?
Jeg er helt klart inn i en blågrå periode. Ganske inn i tiden med andre ord. Og antihvit. Ikke minst. Noe dere vil skjønne etterhvert.


Vi skrives dere!
Klem Liza

4 kommentarer:

Sachoza sa...

Jeg samler også på slike bokser! Smart å ha til små oppbevaringsbokser! :)

Mira sa...

Så heldig du var da! Skjønne bokser og god te!

Eg er ein te drikker så disse frista, men sånn kul te pleier å være nokså dyr!

Ha ein fin dag! Klem,

Anonym sa...

Hei Liza :)

Er på jakt etter en type te fra Harney & sons, vet du hvor de er kjøpt i Stavanger?

Ha en fortsatt fin dag :)

Liza sa...

Hei Anonym :)
Tror de ble kjøpt på Matmagasinet ved Løkkeveien.

Liza