onsdag 27. april 2011

Øde øy...

Nå for tiden holder jeg på å innrede et hotell. Her er temaet sjø og strand, men jeg vil vinkle det inn på det varme middelhavet, og jeg ser for meg en øde øy med palmer på..

Moro var det da jeg kom over den perfekt sittebenken med integrert potte til å inneholde et passende palmetre!  Er det ikke stilig?
Jeg vil da bruke den grønne, runde benken. Det minner om en øde øy ikke sant?
Møbelet er hentet  herfra.

2 kommentarer:

Knutepunktet sa...

skikkelig stilig!!! Så gøy å innrede et hotell...måtte vært en drøm:)

June J. Larsson sa...

Det er i studiet ditt du er i ferd med å innrede et hotell vel?? Du har ikke kastet deg over det "in rela life"??? Da er du i så fall knall tøff!! Det er tøft nok å skulle gjøre det i en studieoppgave! ;))

Jeg tok interiørfag på Hamar....siden du spurte om det for litt siden...og jeg tror jeg aldri fikk rota meg til å svare. Jeg jobbet som boligstylist en periode, deretter en interiørbutikk. Så startet jeg eget sammen med en kollega. Det suste og gikk helt til jeg ble sjuk. (jeg har etterhvert fått diagnosen Bipolar Lidelse) Nå har jeg ikke jobbet i det hele tatt på halvannet år. Håper jeg kan komme igang igjen etterhvert. Mine to store lidenskaper er interiør og skriving, så jeg håper at jeg kan bli frisk nok til å fungere i en jobb innenfor et (eller gjerne begge) av disse feltene! :))

Lykke til med hotellet!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier