torsdag 27. januar 2011

Telefoner og et nyttig tips...Idag har jeg vært hjemme med minste bompijenta. Som var syk. Eller det vil si at hun kastet opp én gang inatt, og var helt fin etter det. Og før det, også. Men det er jo en 48 timers regel på at man skal holde barna vekke fra barnehagen, slik at en ikke tar sjansen på å smitte andre. Så vi ble hjemme hele dagen idag.
Bompijenta mi var veldig fin i formen ihvertfall. Særlig når det sto sjokolademelk og kanelboller på menyen. Hun koste seg foran barnetv hun. Når hun ikke hang på bena mine da. For det er det hun gjør som regel.  Ja det er det jeg har. Tre mammadalter, som henger i bena på meg hvert eneste sekund de er våkne, og ikke ligger på lading (les;sover)

Jeg kan faktisk ikke snakke i telefonen engang jeg! Og tro meg, jeg har prøvd. Men gitt opp for lenge siden. Ja det er nok mange som synes jeg er en smule asosial som ikke snakker på tlf så veldig ofte. Det har sine grunner. Jeg har gitt opp.
 Det er som om jeg blir en magnet, en barnemagnet, når jeg står i tlf. De kommer etter meg, og må snakke om noe veldig viktig. Hver gang! Det hjelper ikke hvor mye jeg hysjer på de, eller setter på TV, i en desperat avledningsmanøver. Nei da. Jeg har prøvd å gå inn i et annet rom, men de følger etter. Er det ikke den ene så er det den andre. Eller alle tre, for den slags skyld. Så går jeg inn i det første rommet, de følger etter. Så går jeg opp en etasje, og de følger etter. Så går jeg ned i kjelleren. Fremdeles er de etter. Siste utvei er å låse meg inne på do! Veldig gøy å snakke i et rom på 2 kvm, med ekko fra doskåla.  Tror du det hjalp!? Neida, da begynner de å banke på døra. Høyere og høyere, med påfølgende grining, slik at jeg tilslutt ikke hører noen ting, og må legge på. Så fikk de oppmerksomheten min tilslutt alikevel.

Derfor: Ikke ring meg før kl 20.30 om kvelden. Det nytter ikke likevel. Jeg har gitt opp!
Uansett, jeg tenkte jeg skulle komme med et lite tips jeg kom over for en stund siden. Og det er en nettside du kan lage din egen familiekalender på! Du kan laste opp ditt eget bilde, skrive inn navnet på alle familimedlemmene, og vips har du en flott familieplanlegger med full oversikt over hva alle i familien har på agendaen. Og så kan du bare printe ut siden selv!  Enkelt og oversiktelig.

3 kommentarer:

solveig sa...

Oj, jeg har let etter sånn familiekalender!! må sjekkes ut ;) god bedring til jenta, sitter her med syke barn selv .) god helg

Anonym sa...

Hei,hei,hei! Fann bloggen din gjennom den andre nkf bloggen som du óg skriv! Eg har alltid vore kreativ og pynta og sydd og styra på og oppdaga nylig at interiørarkitektur verkeleg er noko som tenner all kreative pluggar og utfordrer og gleder meg. Eg les meg gjevnt og trutt gjennom alle innlegga dine både her og på andre bloggen og blir meir gira jo meir eg les.
Eg har nettopp pussa opp eit gjesterom heime hos foreldrene mine og skal innrede det i morgon. Kjem til å legge ut bilder på bloggen min på kvelden om du har lyst å sjå :p (hadde vore utrulig koslig) og eg har aldri hatt så mykje moro på år og dag.
Så no vurderer eg interiørarkitektstudie og lurer (kjem endeleg til poenget) om du veit noko om kva som skiljer dei forskjellige studiestadane i noreg og kvifor du valgte nkf? Håper du har hatt ein flott fredag! Takk! Mvh Trine Marie ^^

Anonym sa...

Hei igjen! :) Takk for den detaljerte kommentaren! Den hjalp verkeleg!

Eg trur det blir nkf fordi det er overalt og kjæresten min skal studera psykologi så da er det større sjanse for at me kan vera på sama plassen. Dessuten likar eg utrulig godt alt eg har lest og dessuten kunne eg verkeleg tenkt meg eit år i utlandet og ta bacheloren. Eg budde i Wales i 2 år og tok International baccalaureate (tilsvarar allmenn) der så dei fleste vennene mine bur rundt om i England. Tok også design technology som eit av hovudfaga mine der så kanskje hjelper det når eg skal søke?

Liker som sagt bloggane dine kjempe godt og ser for at det blir mine biblar fram til eg begynner å studere :p ^^

Håper du har ein flott søndag! Klem Trine Marie