søndag 27. juni 2010

Giveaway,-trekning imorra! Meld deg på!

Da har vi passet 10 000 lesere!!! Så morsomt :)

Og trekningen av dette nydelige serviset tar jeg imorgen kveld, slik at dere har enda en siste tjangs å melde dere på!

Jeg har nettop kommet hjem fra verdens beste bursdagsfeiring!

Jeg fikk beskjed om å pakke kofferten for to dager, og møte opp på Sola Strand Hotell. Der ble jeg møtt av mamman min, som sa vi skulle spise middag der, sammen med bompibarna.

Vi gikk og vi gikk i de lange gangene, og til slutt låste vi oss inn en dør, hvor jeg kom inn i et koselig hotellrom, fylt med rosa ballonger, stearinlys og blomster, rødvin og frukt, masse sjokolade og snacks, fat med smørbrød og kaffe, bursdagsgaver og en god bok. Samt koselige kort med penger jeg skulle bruke på cafe eller restaurant. Samt at det var et nydelig Spa der på hotellet, og svømmebasseng!!!

Jeg kunne virkelig ikke tro det! Og det må sies at jeg har hatt det slitsomt de siste årene, lite søvn, lite avlastning, og jeg har ikke vært for meg selv siden største jenta mi ble født for 6,5 år siden...
Er det noe jeg har drømt om så er det èn natt helt alene på et hotellrom, hvor jeg kunne sove ut og være helt i fred. Og så fikk jeg en hel helg!!! Takk gode familien min som har vært med på dette: Mamma, Mona, Farmor og Farfar, Pappa og Maia, og sist men ikke minst Marthe- beste lillesøster, som attpåtil kom helt overraskende på besøk og tilbrakte helgen med meg!!
Vi har hatt det helt fantastisk :)

2 kommentarer:

Martilie sa...

Gratulerer med overstått bursdag og artikkel i avisen! Så herlig!

For en koselig overaskelse. Rørende og helt sikkert vel fortjent! Sånt lader batteriene og gjør at man bretter opp armene og får ny giv!

Nyt sommerdagene!

Klem fra Tove

bakformen sa...

Hejsan, ja, det verkar som du haft det riktigt mysigt. Vilken härlig överraskning...
Ha det så bra.

Sommarhälsningar från Pia i Västervik
bakformen@gmail.com