tirsdag 15. juni 2010

Forberedelse til intervju...

God morgen!

Nå sitter jeg og koser meg med en kaffe og PC`n.
Imorgen kommer Stavanger Aftenblad hit for å lage en reportasje om stua mi! Ganske rart blir det å se sitt eget hjem avbildet i en avis. Denne bloggen er jo ganske anonym, det er ihvertfall meningen. Men jeg har fått flere kommentarer fra kjente og ukjente som har vært innom bloggen, som har skjønt at det var meg.
Gøy er det ihvertfall, at det faktisk er noen som setter pris på det jeg skriver og tar bilder om, en finere premie kan jeg ikke ønske meg :)

Så nå blir det rydding, støvtørking og litt pynting før morgendagen. Samt litt maling da :)
(Må vaske vekk smuler, yoghurt- flekker på tv`n, teip-merker på gulvet, leker og hårpynt ligger overalt)

Jeg har for all del ikke et "perfekt" hjem, bare så det er sagt. Det er mye jeg vil forandre på, og mye oppussings detaljer som gjenstår. Men jeg har et hjem som er praktisk innredet for barn (de skal også bo her), og jeg har innredet etter budsjettet.
Nytt gulv og kjøkken, og finere fliser på bad er noe jeg må spare til, og er foreløpig en luksus jeg ikke kan unne meg nå. Men det er lov å drømme, og når studenttilværelsen er over, og jeg begynner å jobbe igjen, ja så får jeg spare det jeg spare kan.

For jeg må nok innrømme at jeg prioriterer heller noe til huset, fremfor sko og klær til stive priser. Jeg blir mer lykkelig av å ha en flott skjenk eller et vakkert vitrineskap å beundre, enn skyhøye stilettheler med sløyfer på :)


For tiden holder jeg på med å male gangen, som tidligere var malt i en dus lilla farge. Jeg liker jo å forandre og fornye, så malingen og nye knagger har stått klar en stund nå, men jeg har altså ikke hatt tid til å gjøre det før nå.

Jeg har valgt en helt hvit farge, med litt rødt i, for å gjøre gangen lysere og større. Inngangspartiet er jo som kjent førsteinntrykket, når man kommer inn i et hus. Så her er det viktig å holde det rent, ryddig og pent :)
(Og det liker jo jeg

Flere bilder av gangen kommer når jeg blir ferdig!

Nei nå må jeg sette igang! Ha en fin sommerdag :)


3 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Så morro at avisa kommer på besøk da! Det er jo kjempe stas.
Gleder meg til å se bilder av den nye gangen din.

Klem Madelén

Anette {foreldremanualen} sa...

Så gøy! Håper du legger ut link til artikkelen etterhvert. :-)

Lykkeliten sa...

Lykke til med avisbesøket. Gleder meg til å se artikkelen, for du legger den vel ut.
Det er flott at du ikke har et perfekt hjem, det er nemlig slik vi fleste har, og vi gleder oss over din sans for detaljer.

Klem Lykkeliten