fredag 18. september 2009

Nytt soverom!


Ja her er bildene av skatollet, som nå har kommet inn i varmen. Den er svakt rosa, men treverket skinner igjennom, virker som lakk med farge i. Ikke vet jeg med sikkerhet... Uansett skiftet jeg ut noen knotter, og tror den blir slik den er foreløpig.
Som dere ser går soverommet i brunt, gull, rosa og hvitt. Det er brukt varme, lune farger, og jeg er veldig fornøyd med resulteatet.

Jeg har pusset opp hele dette rommet selv, på budsjett, og da inkluderer det riving av tapet, satt opp ny tapet og malt tre strøk over. Lagt nytt gulv (også det helt alene), ny tapet i brunt og gull bak sengen, hengt opp nye gardinstenger, sydd opp gardiner for hånd (jeg kan IKKE sy) og laget en puff av reststoffet, også i brunt velur etter gardinene. Malt og satt opp lister, investert i nye puter i seng og skinnfell i stol. Og nye lamper da.


Og nå har jeg verdens beste seng synes jeg! Her kan jeg sove godt!

2 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
SÅ fint du har fått deg. Nydelige detaljer og flotte farger.
Jeg jobber med å få vårt soverom fint. Det har liksom ikke kommet til sin rett enda og er stadig på jakt etter ideer som kan brukes. Takk for titten og jeg kommer igjen.
Masse gode søndags klemmer fra Elin:)

Bird sa...

oi skikkelig lekkert soverom du har laget deg da! flink som har gjort alt selv må jeg si! da har man lov å være stolt av seg selv!