mandag 24. august 2009

En hvit trapp...

Ville bare vise et bilde av trappa mi. Den var ubehandlet treverk før, gulnet og lite pen, og til irritasjon for meg i lange tider.
Men tilslutt fikk jeg malt den, samtidig som hele trappeoppgangen fikk ny tapet (som måtte skiftes ut fordi en liten jente synes det var veldig lurt å rive av tapeten, ikke bare èn gang, men to ganger) og da måtte hele tapeten skiftes ut. Vel og merke i alle tre etasjene, samt males to strøk etterpå.
Puh det var litt av en jobb.... for polakkene jeg ansatte hihi
Porselenshunden har jeg fått av min mor, etter at den hadde tilbrakt 12 år på en kjent café i Stavanger. Den passer godt der i trappen, og passer på oss som bor her.
Hyllene plasserer jeg bilder på, lett å skifte ut og variere.

9 kommentarer:

sylysten sa...

He he, de er greie å ha;o) Der går en å maler alle mammas trehvite vinduer as we speek;o)
Men fint var det;o)
Klem
Linda;o)

Unknown sa...

Så flott trappa di ble. Velkommen til NIB! :) Ha en fin dag!

Christine Louise sa...

Nesten make trapp til meg :) Og måtte bare male den hvit jeg og. Må nok ha et strøk til.

Klem

LIVS LYST sa...

Velkommen som ny blogger i Nib. Håper du kommer til å kose deg masse!

Ha en fin dag!
Hilsen Liv

Størhuset sa...

Hvitmaling gjør underverker sier jeg bare, ble lekker!

Lillan sa...

heisann!

så fin blogg du har:) denne var ny for meg:)
titter gjerne innom igjen.

klem fra Lillan

thea.e sa...

Tusen takk for koselig hilsen på sweet&shabby, og VELKOMMEN som nytt medlem i NIB... I`ll be back..;) Ønsker deg en god dag!Hilsen Polly

A-H sa...

Velkommen hit:) Og gratulerer med ny sofa;) Har fått denne fikse idèn om å legge ut gamle på finn jeg også, men har ikke fått mannen med på enda:) Heldiggris!!

Klem

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風