fredag 5. april 2013

Hovedsoverom- i friske farger...


Jeg elsker det "nye" soverommet mitt! Og det at jeg kan leke med friske pasteller og feminine farger. I og med at jeg holder det såpass nøytralt i andre rom, er det ekstra gøy at jeg har ett rom jeg virkelig kan bruke masse farger i, og likevel sove godt.


Det er trangt om plassen her, og jeg har derfor montert en bildelist som nattbord. Akkurat nok plass til en bok, vekkerklokken og en god håndkrem. Den lille lampen med klype, har jeg funnet på Tiger/ TGR til den nette sum av kr. 80,-
Er ikke dét interiør på budsjett så vet ikke jeg :) Elsker forøvrig både lampen og fargen, så jeg hadde glatt betalt mer :)Jeg og de tre jentene mine sover veldig godt her. Men det er jo ikke plass til alle tre på en gang,- hver natt. Så, fornuftige  som de er,  har de kommet frem til en god løsning på problemet: hvem-sin-tur-det-er-til-å-sove-i-mamma-sin-seng. De rullerer på det. Etter tur :)  Hehe,- jeg får ikke fred- selv ikke om natten :)  Men jeg klager ikke! Det er veldig koselig :)  Og de er jo så søte når de sover (les; ligger på lading)


PS! Visste du at gult er en farge man skal være forsiktig med å bruke på soverommet?
I følge fargepsykologien er gult en farge som er oppløftende, energirik, urolig, intelektuell og stimulerende. Mange kan få problemer med å sove i gule rom, spesielt barn.
Her er nyansen av fargen viktig, så hvis du likevel vil bruke gult i soverommet, velg en svak kremgul variant, og helst ikke på alle vegger.

Jeg har brukt en solgul variant på gulvet og i dynetrekk her hos meg. Fordi rommet vender mot nord, og lyset er blått og kaldt. Ellers er rommet grønt, og kjølig, noe som er bra for å få ro til å sove. Mitt lille innslag av gult er ment for å varme opp et kjølig rom igjen, men det dominerer ikke. Foreløpig sover jeg som en stein :)

Ha en strålende dag!

-Liza


7 kommentarer:

NydeligFlott - Julie sa...

Så herlige farger, og for en utrolig vakker tapet!
Elsker stilen din!!
Ønsker deg en NydeligFlott helg
Klem fra Julie :-)

ingridsboble sa...

For et flott soverom! Og så glade farger og kreative løsninger du har brukt :)
Ha en strålende fin helg!
Ingrid

Ruths datter sa...

For et koselig rom du har. helt herlig. Veggene og det hele. Du er jammen flink til å sette sammen farger og stilen er flott og sjarmerende.
klem

Randi sa...

Blir jo glad nå en så de fargene...og veldig koselig....
God helg til deg og jentene!))

Tove Steinbo sa...

Helt enig - vakkert er det!
Men fint at du nevnte det om gult - at noen har problemer med å sove hvis det er mye gult på soverommet.

Men det er ikke tvil om at gult er lekkert. Og som du sier, spesielt i et rom som vender mot nord. God helg ønskes av Tove

Liza sa...

Å så koselig med så mange fine kommentarer! Tusen takk alle dere :)

Hilsen en glad Liza

Gitte sa...

Kjempefint soverom!
Nydeligste tapeten :)

Klem Gitte