torsdag 21. mars 2013

Makeover av en kommode med minner...


Endelig ble jeg ferdig med kommoden!
Den er litt spesiell for meg. Ikke fordi den er unik på noen måte. Ei heller verdifull. Men den er verdifull for meg, fordi den er et fint minne. Et minne fra gamlebarnehagen vi flyttet fra for 1,5 år siden.

Jeg var så heldig å få med meg denne kommoden, som egentlig skulle kastes. Men de snille jentene som jobber i barnehagen, tenkte på meg og mine oppussingsprosjekter. Og vips så ble den med meg hjem. Den har jeg fraktet med meg helt fra Stavanger til Fredrikstad, og jeg har gledet meg til å sette den i stand. Håper barnehagejentene liker den!

Synd jeg ikke tok et før bilde, for den var skittenblå og rett og slett fæl å se på :)

Nå passer den perfekt inn på den "nye" soverommet mitt! Det er så gøy at jeg og minstejenta har byttet soverom. Her får jeg leke meg med lyse pasteller, sommerfugler og rosa detaljer. Veldig friskt og 
feminint.
            

På kommoden har jeg brukt tapetrester på de øverste skuffene, og den samme grønnfargen som er på veggene, på skuffene under. Har tilsatt litt hvitt i grønnmalingen til skuffene i midten, av de malte, så her er det litt fargegraderinger. Tilslutt monterte jeg hjul under, slik at den er flyttbar og lett å flytte på.
Dette kostet meg ingenting, og er et godt eksempel på oppussing på budsjett.
Jeg har en plan for den lille porselenssommerfuglen under her også, men det får bli i et senere innlegg :)Kanskje du fikk litt inspirasjon til å sette igang med noen møbelmakeovers du også?

-Liza

5 kommentarer:

Karianne Follestad sa...

Hei Liza!!
Den ble rett og slett vakker!!! :o) Orntli' fiiiin!!!!
Karianne

Ane sa...

Herlig makeover! Gleder meg til å sette i gang flere prosjekter selv :)

Klem Ane

istuatilliza sa...

Takk for det, veldig hyggelig å høre :)

Ruths datter sa...

Veldig flot. En gladsak dette.
klemz

AB sa...

Hei Liza og jentene! Veldig fin komode,husker den fra bhg. Knallfin:-) du får det virkelig til.Moro å lese bloggen din. Bra tips til vasen.God påske fra Anne Berit i bhg.Orkideen fra dere blomstrer ennå:-))