onsdag 7. september 2011

Se hva jeg har!

Endelig! Endelig har jeg bestilt min absolutte favoritt blant tapeter. Eijffinger Pip. Denne kolleksjonen har jeg bladd igjennom gang på gang, og sett for meg i alle slags rom. Og i alle slags farger. Og nå blir det endelig virkelighet. Gjett om jeg gleder meg til å sette den opp!

Dette er en kolleksjon med tapeter hovedsakelig laget for barnerom, men de kan absolutt brukes i andre rom.  Jeg skal bruke den i to barnerom denne gang. Og forhåpentligvis blir det litt avkapp til overs som kan brukes andre steder. Jeg har noen gamle kommoder og småskap som trenger en liten makeover. Jeg har bare ventet til den rette anledningen.


Det er de små jentene mine som skal få æren av å ha disse nydelige tapetene på rommene sine. De fikk lov å være med å velge selv. Og til mammans store glede (og lettelse) så likte de akkurat den tapeten jeg hadde plukket ut.... Flaks eller? *Host hark*Denne røde tapeten er jeg svak for. Men jeg synes den blir for kraftig og intens på et barnerom. Derfor falt valget på en lysebå, og en lysegrønn. Svale og kjølige farger som passer fint på et barnerom og et soverom.  Her er det også mange andre farger å hente til resten av rommet som skal males.


I tillegg har jeg bestemt meg for å male gulvene på barnerommene. Her blir det hverken grått eller matte, mørke farger. Jeg vil ha masse farge inn i rommene. Lette og lyse farger. Farger en får energi og blir glad av!Er det ikke nydelig? Mer i denne serien kan du finne her.


Og nå er det bare litt over en uke til jeg har nøkkelen i hånda og tar fatt på den store jobben med å pusse opp vårt nye hus!  Jippi!

Liza


5 kommentarer:

Anne Lise Johnsen sa...

Helt nydelige! helt min smak! heldige du og dere :)

Gitte sa...

Kjempefine tapeter!
Må være så kjekkt å planlegge:)
Ha en strålende helg Liza!
Klem Gitte

lillpastill sa...

Å så spennende. Gleder meg til å se disse fine tapetene på vegger og evt. andre smarte steder.. Tapet er gøy! :)

Jeg har bare et lite spørsmål ang. det å blogge for NKF..
Jeg sitter nå klar med en søknad om å blogge for interiørlinjen, ville du gjort det igjen? Tror egentlig jeg bare må,men tenkte jeg skulle høre litt med deg hva du synes om det å blogge for skolen først! :)

Mamsens hus sa...

Fine tapeter,
spennende dager du har fremfor deg nå. :)
Ha en fin søndagskveld og kommende uke.
Klem

Latoya sa...

Noe så nydelig!