lørdag 21. mai 2011

Hotelloppgaven min!

Endelig fikk jeg scannet den inn. Fargene og kvaliteten er ikke optimal, litt skjevt og for lyse farger, men slik blir det bare.

Dette er bare litt av oppgaven, det ligger 180 timers arbeid bak disse plansjene, mye arbeid. I tillegg er det mye skriftlig informasjon og analyser, som vises til lærer i mapper og ved presentasjon.

Uansett, her får dere et innblikk i hvordan vi presenterer et prosjekt her på skolen, og ofte slik det er i "the real life" også.

Hotellet mitt er inspirert av:  Middelhavet, Sjøhester og Lek(Trykk på bildene for å se de større. I virkeligheten er de str A3 og A2)


Hvert møbel, hve eneste farge, hver belysning, hvert materiale både på gulv, vegg og i himling, er valgt for en grunn. Alt har en tanke bak seg, også det kreative, stemningen rommen gir og formene som er brukt.

I tillegg til dette er det tekniske tegninger, Moodboard, belysningsplan og møbelplan. Jeg kan ikke vise frem alt, det blir for mye.

Hva synes dere om mitt lekne middelhavsinspirerte hotell?

Liza

3 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei :)
Litt av en jobb du har gjort!
Hit kunne jeg tenke meg å ta en tur uten tvil.
Ser både avkoblende og underholdene ut på en gang.
Veldig bra. :) :)
klem

Liza sa...

Ja, jeg måtte jo se hva den andre Liza med Z gjør. Flott arbeide med hotell oppgaven.

Ha en god kveld.

Liza

Gitte sa...

Hei!

Nå er det andre gangen jeg leser dette innlegget, måtte se på det flere ganger for det var så mye å hvile øynene på:) Du har jo bare gjordt en helt utrolig jobb! Er en fyd å se på de planene du har lagd:)

Kjempekoselig du vil være med på givawayen min! Det setter jeg pris på:)

Ha en fantastisk kveld!
Klem Gitte