lørdag 2. oktober 2010

Studietur til ROMA!!!

Hipp hurra! I morgen reiser vi til Roma!
Hele klassen og tre lærere som blir våre private guider. De kommer til å fortelle oss alt vi vil vite om arkitekturen, historien, stilhistorien og kunsten vi ser i denne fantastiske byen som er over 2000 år gammel.
Jeg har vært der før, for en god del år siden, også da jeg var barn. Og er det en by jeg alltid har drømt om å få besøke flere ganger, så er det Roma! Jeg elsker denne byen!


Det er virkelig en drøm for meg å traske rundt i historien, med en guide som kan gi meg mest mulig informasjon, og ta meg tilbake til forgjengerne våre. Og for en stormakt Roma en gang var!
Dette blir så spennende :)


 Forum Romanum, Colosseum og vatikan museet, bildene er hentet herfra.


Og nå må jeg få bompibarna i seng, pakke kofferten ferdig, skrive ut en stor huskeliste til bestemor som skal være barnevakt en uke, sy noen hull i yndlingsbuksa mi, rydde litt i alt rotet som merkelig nok har oppstått idag, vaske noen klær som har blitt tilsølt av ymse fra minste bompijenta, samt masse annet som jeg forhåpentligvis kommer på etterhvert!


Så da sier jeg bare Arrividerci folkens! Nå drar jeg til Roma!

Dette kan du også lese her...

3 kommentarer:

Bekka sa...

Hei :)
Så fin blogg du har, koselig å oppdage den!
Håper du får det fint i Roma, har ikke vært der selv enda, men den står HØYT oppe på listen over ønskereisemålene mine. God tur!
Hilsen fra Bekka

Huldra sa...

Ohh..! Er bare sånn bittelittelitt misunnelig kan du si.. ;P
Kos deg masse på tur! =D

Martha sa...

Flott by , Roma..
Håper turen var fin !!