søndag 16. desember 2012

Hvit kommode...Jeg er så fornøyd med den nye kommoden! Det ble så mye lysere og bedre plass- både visuelt og praktisk sett.
Hele 18 skuffer rommer alt fra papirer, hobbysaker, bilder og stearinlys. Det ble god plass til alt. Eneste problemet er at vi husker enda ikke hvilken av de 18 skuffene som inneholder hva, så det blir litt leting likevel :)


 Pompongene henger enda. Synes de er så dekorative og enkle. Ikke mye julestemning å spore her. På bildene ihvertfall...


I dag har jeg og jentene hatt en skikkelig lat søndag. Jeg har sovet lenge, mens de koset seg foran barnetv. Nystekte rundstykker og godt pålegg, egg og juice. Deretter akte barna litt i den smeltende snøen, og tilslutt ble det kino på oss. "Reisen til Julestjernen" var en hyggelig film, men ikke så bra som forventet. Jentene likte den iallefall. det er jo det viktigste.
Nå ligger ei lita ei ved siden av meg under et varmt pledd og sover så søtt. Ligger på lading heter det visst :) For nye eventyr i morgen. Heldige er de små,- ingen bekymringer, mye moro og lek i fantasiverden, og stadig nye eventyr- både i virkeligheten og i fantasien. Skulle gjerne vært liten igjen jeg...


Siste uka før juleferie dere! Gleder meg :)
- Liza

1 kommentar:

Tove Steinbo sa...

Det er blitt veldig fint, Liza.
Det er bare å glede seg over kjøpet!
Jeg så også Reisen til julestjernen med mann og barnebarn. Vi synes heller ikke den svarte helt til forventningene, men var småkoselig!
Hilsen fra Tove