torsdag 12. november 2009

I`m back og det blir trekning av en vinner...

Hei jenter!


Beklager så mye for forsinkelsen av trekningen! Og for i det hele tatt å ikke ha blogget på mange dager. Har mottatt noen mailer fra dere, takk for det, og nei det er ingenting galt som har skjedd :) Takk for omtanken!


Her har jeg problemer med nettet, sterkt redusert hastighet og det tar laaang tid å laste opp bilder, men jeg håper det løser seg snart.

I tillegg har det vært veldig travelt de siste ukene, med store oppgaver på skolen og tekniske tegninger jeg har brukt mange dager på.

Men idag ble oppgaven levert og jeg kan endelig slappe av en hel helg! Jippi :)


Så nå kommer det flere innlegg snart, skal vise frem noen tegninger fortløpende så dere får se hva vi driver med på Interiør studiet.


Nå skal jeg sette igang med å skrive navnet til alle deltagere på lapper, og så skal det trekkes ikveld eller imorgen kveld. ( må se om jeg klarer å få dette innlegget publisert og hvor lang tid det tar...)
Lykke til!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å lese at alt står bare bra til ;o)

Gleder meg til å se tegningene dine fra studiet.
har selv vurdert å sette meg på skolebenken, men orken og tia har ikke vært på min side...
enda...

Ha en flott kveld.

Klem jeanette

solveig sa...

Å, så nydelig bilde det var ;)

Anita sa...

Så spennande med bilete frå studiet, legg ut legg ut:D Gratulerer med ferdig oppgåve!! Eg fekk ei godkjent i dag, så da er alt klart for eksamen neste måned..:) Blir spennande å sjå kven som stikker av med seieren på konkurransen:)

Mira sa...

Så godt å høre fra deg! Var redd svineinfluensaen hadde angrepet deg !
Ha ei fin helg!
Miraklem.

ingvild sa...

Gratulerer med oppgaveleveringen!
Ha en fin helg