søndag 5. juni 2011

Sommer? hvor?

Å er det sol og sommer ute? Nei det var jeg ikke klar over...

Neida, jeg er ikke misunnelig på de som ikke strever med eksamen i disse tider. Ikke i det hele tatt!

Uteplassen her i huset står ensom og forlatt. Ihvertfall for min del. Men jeg skal ikke klage. For det er litt over en uke igjen!!!! Gjett om jeg gleder meg!


Er det ikke typisk at alle ting må skje på en gang? Ihvertfall slik er det for meg. 
Neste uke er det siste innspurt med eksamen, og alle oppgavene skal ferdigstilles og leveres inn. Tirsdag er det visning (som betyr at jeg må vaske og rydde og skifte på sengetøy mm mandagskveld.)
 Tirsdag må jeg og jentene holde oss unna mens visningen foregår, og onsdag er det bursdagsselskap største jenta mi skal delta i, samtidig som det er sommerfest i barnehagen! 
Såklart vil jeg få med meg sommerfesten, for det blir siste iom at vi skal flytte (og det er nesten det verste, å ta jenta mi ut av verdens beste barnehage, med de mest fantastiske ansatte- som jeg har blitt så glad i de siste tre årene)

Jaja, jeg må finne på en løsning, ellers må det ene eller det andre forsømmes.Torsdag får jeg besøk av lillesøs, som skal passe jentene de siste dagene før eksamen. Og så skal det feires litt :) Juhuu!  Før pakkingen begynner...

Gruer meg til det :( Har ikke fått tid til å tenke så mye på flyttinga enda. Vi skal tross alt forlate en by jeg har bodd i 20 år, og blitt knyttet til. Til en helt ny by, der alt må gjøres på nytt. Nettverk skal bygges, vennskap stiftes, bolig må finnes, samt jobb.  Masse nytt i vente. Håper det blir bra :)

Vi blogges!
Liza

2 kommentarer:

Lise B sa...

Lykke til, med alt. Det virker som det er mer enn nok:)

Gitte sa...

Skal si du har alt på en gang... Hold ut! Ikke lenge igjen:)
Klem Gitte